thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

Tatuoitavaksi tultaessa

Pese tatuoitava ihoalue hyvin ennen tatuoitavaksi tuloa. Myös ihokarvat kannattaa ajella tatuoitavalta alueelta jo päivää ennen. Tatuoitavan ihoalueen olisi oltava mahdollisimman terve ja hyväkuntoinen. Ihottuma, näppylät ja esimerkiksi palanut iho vaikuttavat tatuoinnin paranemiseen ja lopputulokseen.

Tatuoitavaksi kannattaa tulla hyvin levänneenä ja raittiina. On hyvä pukeutua rentoihin ja väljiin vaatteisiin, joissa on mukava olla tatuoinnnin ajan. Mustetta leviää helposti varsinkin tatuoitavan alueen läheisyydessä, joten vaatteet saattavat myös tahraantua. Muista syödä ennen paikalle tulemista, jotta verensokeri ei laskisi. Jos olet tulossa pitkäkestoiseen tatuointiin, voit ottaa myös evästä mukaan.

Tatuointistudio on suljettu tila, jossa asiakas saa olla rauhassa. Paikalla ei ole koskaan ulkopuolisia häiritsemässä kuvan tekemistä. Voit toki ottaa ystävän tueksi mukaan, jos haluat.

Tatuointi aloitetaan tatuoitavan alueen puhdistuksella ja ihokarvojen ajelulla. Seuraavaksi laitetaan paikalleen siirtokuva tai luonnostellaan kuvaa kynällä suoraan iholle. Siirtokuvan paikkaa voi vielä muuttaa ja tässä vaiheessa kannattaa sanoa mielipiteensä asettelusta. Nyt tatuointikoneisiin asetetaan gripit ja neulat paikalleen. Asiakas näkee samalla että ne ovat uusia ja käyttämättömiä. Tatuoinnin teko aloitetaan ääriviivoista ja kun ne ovat valmiit siirrytään varjostamiseen ja värittämiseen. Valkoiset ja vaaleat sävyt laitetaan kuvaan viimeisenä.

Muista ilmoittaa ajoissa jos sinulle tulee jokin este ettet pääsekään tulemaan sovittuna aikana!

TAKAISIN

Alla tatuoinnin eteneminen: siirtokuva, ääriviivat valmiina, väritetty kuva