thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

thumb-1

Tatuoinnin hoito-ohjeet

1. 2-5 tunnin kuluttua siteen saa poistaa ja tatuoinnin saa pestä kevyesti haalealla vedellä. Anna kuivua itsestään tai painele puhtaaksi paperilla, ei likaisella pyyhkeellä. Älä hankaa! Jos tatuoinnin päälle on laitettu haavakalvo, sitä saa pitää maksimissaan kaksi vuorokautta.

2.Levitä alueelle ohut kerros helosania tai vastaavaa voidetta puhtain käsin. Ohut kerros antaa ihon hengittää ja nopeuttaa paranemista. Vältä kireiden hankaavien vaatteiden käyttöä

3.Ensimmäisten 2-3 päivän aikana aluetta rasvataan kolmesti päivässä(aamulla, päivällä ja illalla). Tatuointi pitäisi myös pestä päivittäin. Rasvaamista jatketaan tämän jälkeen kaksi kertaa päivässä kunnes rupi on kokonaan irronnut ja alue parantunut. Ihoa kannataa rasvata aina, jos se tuntuu kuivalta.

4.Jos tatuointi kutittaa sitä ei saa raapia! Rupea ei myöskään saa repiä irti vaan se saa irrota itsestään.

5.Saunomista ja uimista on syytä välttää ensimmäisten kahden viikon aikana, mutta pesulla saa käydä normaalisti. Tatuointia ei myöskään pitäisi altistaa auringolle paranemisen aikana. Tatuointi on avohaava ja saattaa tulehtua jos siihen pääsee bakteereja.

Pidä hyvää huolta tatuoinnistasi paranemisen aikana!

TAKAISIN